Salgshester

Salgshester

Vakker arabervallak til salgs!

Salgshester

Fagra/Gucci er en flueskimlet fullblodsaraber hoppe født i 1995, og hun er 145,5 cm høy. Hun er en erfaren mounted games ponni, og det er for tiden det hun konkurreres i. Av resultater har hun fått 2.plasss NM par og 5.plass i NM lag i år. Tidligere har hun også sanket inn flere gode plasseringer. Dette er en ponni du kan komme langt med innen mounted games.

Hun går basic dressur; til tøylen, sjenkelvinklinger, versader, traver i skritt og trav. Hun har potensiale til mer, men er ikke konkurrert noe særlig grunnet eiers interesse. Hun har også gått sprang, noe hun trives veldig med men har ikke gått/konkurrert noe særlig de siste par årene. Har trent baner på 1-1.10, hun svinger på en femøring i omhopninger og hun har mye potensiale.

Fagra er en helt herlig ponni, med mye personlighet. Hun kan bli gira og araberen i henne kommer ut noen ganger, men hun stikker aldri. Hun er nok derfor ikke en nybegynner ponni, men passer til en litt øvet ponnirytter. Ellers er hun veldig grei å ha med å gjøre; snill å sko, laste på henger, trafikksikker, og hun har blitt trent litt horesmanship. På stevneplassen er hun rolig, og kan hun fint stå bint opp i hengeren uten tilsyn. Alt av sko, vaksineringer og tannsjekk er fulgt opp. Utstyr følger med.


Selges grunnet studier. Selger henne med et tungt hjerte, og hjem er viktigere enn pris. Hun selges ikke til rideskole. Pris: 45.000,- NY PRIS: 35.000,- SOLGT!

Ta kontakt med Madeleine Moe for mer info, kun seriøse henvendelser :)
Tlf: 99321660 Email: madeleine_moe@hotmail.com

Link til video:
http://www.youtube.com/watch?v=K5JLFGppP4U
Gucci (Fagra) under Mounted Games konkurranse

Salgshester

Solgt!
Prinzess er en vakker rødbrun New Forest hoppe på 137,5 cm født i 1995. Prinzess er en super allround ponni og har plasseringer i LA dressur og 1,20 klasser i sprang. Hun hopper hus, men stort og trenger derfor en erfaren rytter i sprang.
Hun er en ponni som må ris fram, men er absolutt ikke treg allikevel. Hun har startet førdebutant feltritt og blitt brukt til voltige. Hun er supersnill på tur, og kan ris både alene eller med andre hester. Hun er lett å holde igjen og stikker ikke. Ponnigalopp ville nok også vært noe for henne, da hun elsker å løpe, men er kontrollerbar. Jeg har i hovedsak brukt henne til Mounted Games, hvor hun har gått både NM og Nordisk, samt diverse andre stevner både i Norge og utenlands. Hun fikk en 6 plass under NM lag i 2010.

Prinzess er en brennmerket og kåret New Forest, og har tidligere fått 3 fine føll hvorav to er blitt champions. Hun er lav på rang og går fint med andre hester.
Prinzess er en utrolig snill ponni som tillater alt. Hun er lett å transportere, og kan stå bundet opp på eller utenfor hengeren i mellom konkurransene. Hun er generelt snill å ha med å gjøre på alle måter, og har ingen unoter. Står pent med smed, veterinær, ved barbering osv. Prinzess er vaksinert hver 6 måned slik at hun kan konkurrere utenlands, og hun er fulgt opp med tannbehandlinger og ormekurer.Hun har pass, er microchippet og selges med utstyr.
Hun har alltid vært frisk og skadefri.

Hun elsker å bli stelt og puslet med, og er generellt en veldig god og kontaktsøkende ponni.
Prinzess selges med svært tungt hjerte og kun til et godt hjem med oppfølgning fra foreldre. Selges for kr.50.000,- Hun settes ikke ut på helfôr.
Ta kontakt med Yvonne på 95853534.

Link til finn annonse med flere bilder:
http://http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=26974573
Prinzess under Mounted Games konkurranse.

Din overskrift

SOLGT!

Navn: Amigo
Rase: Haflingerblanding
Kjønn: Vallak
Født: 2001
Høyde: ca.150 cm (han er ikke målt)

Amor er en utrolig snill og grei kar som kan brukes til det meste. Han har et ungt sinn og er veldig leken og lærenem. Han elsker oppmerksomhet og tar ting utrolig fort. Han har et helt kaldt hode, og lar seg ikke skremme av noe. Utrolig grei å ri på tur og trafikksikker. Han er sterk og vektbærende, men allikevel lettridd. Han er også innkjørt.
Han har i høst startet Mounted Games for første gang, og fikk en 6. plass i Norges Mesterskap for lag. Han har også startet opp til 70 cm clear round klasser i sprang, med feilfritt resultat. I dressur har han hittil kun startet LD pga mangel på stevner i nærområdet, han fikk 2 plass med 67,3 %. Han er ellers klar for LC, og snart klar for LB.
Han kan rygge, fordelsvendinger, sjenkelvikninger, travers, versader. Han går stabilt på tøylen i skritt og trav, og kommer seg i galoppen, men trenger noe mere styrke. Amor har nederlandsk rødt hestepass og er microchippet. Han er fulgt opp med vaksiner, tenner og hovslager. Han er snill og grei å sko, og er enkel å laste av og på henger, og står pent både alene og sammen med andre. Enkel å ha med på stevneplassen, og kan fint stå oppbundet ved hengeren mellom klassene. Amor er forsikret i Agria. Amor passer den som vil ha en utrolig grei og rolig altmulighest.

Han står oppstallet på Stall Z på Flateby, det er mulighet for å prøve han både på bane eller på tur.
Flere bilder og filmer kan sendes pr. epost.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Stall Z | Svar 01.02.2012 16.56

Raqis er til salgs!

Stall Z | Svar 29.12.2011 13.46

Ny pris: Gucci er satt ned til 35.000,-

Stall Z | Svar 30.11.2011 14.20

NY PRIS: Gucci er satt ned til 38.000

John | Svar 06.10.2011 17.17

Dette er virkelig en flott hest! her blir det nok rift om å få tak i den vil jeg tro!
hilsen John

Stall Z | Svar 06.10.2011 17.10

Gucci (Fagra) er til salgs.

sara | Svar 29.05.2011 00.05

Hei

Wendy<3 | Svar 29.05.2011 00.05

Prinzess er sååå nydelig!!<3<3

Stall Z | Svar 24.02.2011 02.04

Prinzess er nå til salgs, kontakt Yvonne på 95853534 for mere info.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.09 | 23:59

Hei. Hjemmesiden er ikke oppdatert. Du kan sende en epost til stall-z@hotmail.com :)

...
17.09 | 23:52

Hvordan bestiller jeg utstyr ??

...
02.06 | 11:14

Hei. Ja det er det, denne siden er ikke oppdatert. Du kan se min facebook side stall Z's kaninoppdrett for bilder og film av ungene ☺

...
02.06 | 11:03

Hei, er dette i Stokke ? ser etter 2 hunn kaniner. Ikke for utstillinger. De kan gjerne være i litt str om dere har flere kull. hilsen Nina, Sandefjord

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE